Onze tarieven.
Simpel en transparant.

GEEN VERBORGEN KOSTEN

Voor een reparatie krijgt u eerst van ons een prijsopgave waarmee u akkoord moet gaan.

Hulp aan huis is helder en op basis van een uurtarief welke we per ½ uur berekenen. Omdat wij regionaal gevestigd zijn hebben wij een vast voorrijdtarief per geval.

  • Prijs per half uur hulp aan huis € 26,00* (minimaal een ½ uur)
  • Prijs vaste voorrijkosten per bezoek € 25,00* (regio Alblasserwaard, Molenlanden, Vijfheerenlanden, Hendrik Ido Ambacht, Ridderkerk en Barendrecht)
  • Hulp op afstand € 4,50* per geval begin tarief, daarna  € 0,99* per minuut

* Genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW

MAKKELIJK
BETALEN

Betalen kan veilig en eenvoudig. Computerherstel.nl werkt uitsluitend met iDEAL. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde mobiel bankieren app of internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Al onze specialisten maken gebruik van een digitale werkbonnen applicatie. Middels deze applicatie registreren wij alle verleende diensten en werkzaamheden welke zijn uitgevoerd. Tevens registreren wij eventueel gebruikt materiaal en zorgen voor een sluitende uren registratie. Op basis hiervan doet u de betaling direct via iDEAL. Na de betaling krijgt u van ons per email de factuur.

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

Computerherstel.nl begrijpt als geen ander het belang voor u, als het gaat om een werkend en betrouwbaar systeem. computerherstel.nl ontzorgt zodat u veilig en vertrouwd kunt werken. Computerherstel.nl heeft uitsluitend gecertificeerd personeel welke de werkzaamheden uitvoeren. Veiligheid gezondheid en Milieu ( VGM ) staat hoog in het vaandel.

Computerherstel.nl heeft verschillende mogelijkheden om de nazorg te waarborgen. Het juiste onderhoudscontract hebben wij speciaal voor u samengesteld. Zaken zoals regulier onderhoud, reguliere back-ups van bestanden, health checks en beveiligingschecks zijn standaard mogelijkheden die aangeboden kunnen worden op basis van een eenvoudig en transparant abonnement. Alle onderhoud en storingen worden gelogd in een professioneel softwarepakket.

Wij helpen u graag!

Plan nu een afspraak

Spoed reparatie?
Door Coronavirus hulp op afstand nodig?

computerherstel.nl helpdesk
Computerherstel.nl voor al uw computerproblemen