PC hulp
op afstand

LAAT ONS MET U MEEKIJKEN VIA HULP OP AFSTAND

Klik hier voor hulp op afstand

Download ons handige Hulp of afstand programma waarmee het mogelijk wordt om een medewerker van onze helpdesk te laten ‘meekijken’. Er wordt een verbinding gelegd tussen uw computer en de computer van onze helpdesk, zodat onze helpdeskmedewerker kan volgen wat er gebeurt op uw beeldscherm en eventueel de bediening van uw computer kan overnemen, terwijl u onze helpdeskmedewerker aan de telefoon hebt.

Zodra u de Hulp op afstand software afsluit, wordt ook direct de verbinding met ons verbroken. Er wordt niets op uw PC geïnstalleerd, dus er blijft ook niets op uw PC achter.

GEEF U STORING DOOR

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Direct technische hulp nodig? Bel dan: 085-7922879

  E-mail*
  Telefoonnummer*
  Adres
  Postcode

  De persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

  WIJ STAAN VOOR U KLAAR

  Computerherstel.nl begrijpt als geen ander het belang voor u, als het gaat om een werkend en betrouwbaar systeem. Computerherstel.nl ontzorgt zodat u veilig en vertrouwd kunt werken. Computerherstel.nl heeft uitsluitend gecertificeerd personeel welke de werkzaamheden uitvoeren. Veiligheid, gezondheid en Milieu ( VGM ) staat hoog in het vaandel.

  Computerherstel.nl heeft verschillende mogelijkheden om de nazorg te waarborgen. Het juiste onderhoudscontract hebben wij speciaal voor u samengesteld. Wij staan voor u klaar voor zaken zoals regulier onderhoud, reguliere back-ups van bestanden en health checks. Ook beveiligingschecks zijn standaard mogelijkheden die aangeboden kunnen worden op basis van een eenvoudig en transparant abonnement. Alle onderhoud en storingen worden gelogd in een professioneel softwarepakket.

  Wij helpen u graag!

  Plan nu een afspraak

  HOE KLANTEN ONS BEOORDELEN

  ARRIVEREN IN HET AFGESPROKEN TIJDVAK 91%
  KWALITEIT VAN DE ADVISERING 93%
  NAKOMEN AFSPRAKEN 93%
  INFORMATIEVOORZIENING (TIJDENS REPARATIE) 90%
  REPARATIE BINNEN AFGESPROKEN TERMIJN 89%
  KWALITEIT VAN HET GELEVERDE WERK 95%
  KWALITEIT / PRIJSVERHOUDING 90%

  WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

  Bedankt voor de goede hulp. Mijn Ziggo netwerk was in no-time netjes geïnstalleerd!

  Martin Scheurwater, H.I. Ambacht

  Computerherstel.nl heeft ons onlangs prima geholpen met de back-up van onze oude computer en deze gegevens weer netjes op onze nieuwe laptop teruggezet. Echt een aanrader!

  Fam. Kreuze, Alblasserdam

  Echte vakmensen, die mij inderdaad goed en snel uit de brand hebben geholpen!

  André Simons, Zwijndrecht

  Al mijn Google producten zijn nu eindelijk netjes gesynchroniseerd! En allemaal remote geregeld! De techniek staat voor niets. Bedankt!

  M. Klijn, Nieuw Lekkerland

  Eindelijk kan ik op al mijn apparaten mijn verschillende email accounts ophalen. Snel en goed geregeld door computerherstel.nl.

  Willem Stolk, Dordrecht

  Spoed reparatie?
  Door Coronavirus hulp op afstand nodig?

  computerherstel.nl helpdesk
  Computerherstel.nl voor al uw computerproblemen